Denovo Design

Over ons

Denovo Design is een internationaal ontwerpbureau met vestigingen in Brainport Eindhoven en het Europese Straatsburg.
Als ontwerpers kijken wij altijd eerst naar de essentie van het te ontwikkelen product om tot een helder concept en eisenpakket te komen. Dit vormt de rode draad in het verdere traject van vorm, functie en produceerbaarheid. In nauwe samenwerking met de klant, werken wij zo naar een optimaal resultaat met oog voor de eindgebruiker. Onze aanpak is vooruitstrevend, flexibel en resultaatgericht. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel kleine series en modellen te maken.

Eén van onze specialiteiten is het creëren van ideale oplossingen voor de groeiende generatie van “nieuwe ouderen”. Enkele bekende resultaten van deze fascinatie zijn de Vivanti ouderenbank, de grensverleggende Strandrollator en Tango, de wandelstok die staat!
Ook de openbare ruimte is een belangrijk werkgebied waar wij ons profileren. Dit heeft innovatieve producten opgeleverd zoals de Clippa parkbank en het 2 in1 concept Fietshek.

Benieuwd wat doordacht design voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!


CONTACT

Manuel Wijffels

+31 6 47 898 129

ADRES

DENOVO DESIGN
Klokgebouw 149
5617 AB Eindhoven
Nederland

ROUTE
maps